Organisatie: Commissie Wielrennen en Skeeleren

De commissie Wielrennen en Skeeleren bestaat uit Esther Kirchberg, Hans van Eldijk, Géran Rikken en Rini Romijnders. Zij worden ondersteund door Roy Jacobs, Pam Stokvis en Henk Roelofs.

Enkele jaren geleden heeft het bestuur van Dijkensport.nl de voorkeur uitgesproken dat de commissies bezet moeten worden door leden met veel ervaring in hun tak van sport. Alle commissieleden zijn ervaren wielrenners. Daarbij is Hans voorzitter van wielrenvereniging RTV de Leeuwen en Esther fanatiek lid.

WAAROM WIELRENNEN EN SKEELEREN IN EEN COMMISSIE?

Er is voor bundeling van wielrennen en skeeleren in één commissie gekozen omdat het karakter van de sporten erg veel op elkaar lijken.

ONZE TAKEN

Onze verantwoordelijkheid bestaat uit het voorbereiden van de onderdelen wielrennen en skeeleren. Denk hierbij aan het parcours samenstellen en inrichten, afstemmen met de commissie veiligheid, licenties aanvragen, begeleidende auto’s en motoren organiseren, tijdwaarneming/tijdregistratie afstemmen, afstemmen met vrijwilligers, regelen van een mecanicien en natuurlijk de hectiek van al deze onderdelen managen en tot een goed einde brengen.

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept