4-5-6 september 2020

Commissie Hardlopen

De commissie Hardlopen bestaat uit Maria Franken, Masjel van Ooijen, Marion van de Veerdonk en Diëgo Alblas.

WAT HOUDT ONZE ROL ALS COMMISSIELID IN?

Uit eigen ervaring wisten wij al dat de DijkenLoop “liep als een trein”. Door op deze trein te springen, wordt van ons vanuit de praktijk nu verwacht om met adviezen te komen om de puntjes nog verder op de i te zetten. En bij een goed lopende trein moet je dan niet als eerste denken aan beter, maar eerder aan anders of aantrekkelijker. Als commissie voelen wij ons verantwoordelijk voor de deelnemers, het parcours, de veiligheid én het welzijn van de lopers in het algemeen.

VERDERE ACTIVITEITEN

Marion is hardlooptrainster en organisator van de Appelternloop. Wekelijks traint zij het DijkenLoopTeam, met nieuwe en reeds ervaren hardlopers, naar de wedstrijddag. Voor meer info klik je hier: Training DijkenLoopTeam.

We hebben meegedacht en geadviseerd in de opzet van het PK HardloopCircuit, waar naast de DijkenLoop ook de Drutenloop, de 8 van Boveneind en de Appelternloop deel van uitmaken.

Ook zijn de TrailRun en de ColorRun ideeën uit onze koker. En we mogen gerust zeggen dat dit zeer geslaagde onderdelen zijn!

Twee weken voor de echte DijkenLoop organiseren we een testloop voor deelnemers aan de 5 km, 10 km en de halve marathon. Nieuwe deelnemers willen we alvast vertrouwd maken met hun parcours. De parcoursen zijn dit jaar deels gewijzigd en de testloop is de ideale gelegenheid om daar alvast kennis mee te maken.

We zien je graag in september bij de DijkenLoop of bij de TrailRun!