Organisatie: Commissie Genieten

Graag stellen wij onszelf - de commissie Genieten, de mensen achter het BeweegFeest van DijkenSport.nl -
aan jullie voor.

Onze commissie is het horecateam op het WielPlein in Beneden-Leeuwen, dat ervoor zorgt dat na het sporten de innerlijke mens niets tekort komt.

Wie zitten er allemaal in de commissie Genieten?

Namens carnavalsvereniging de Braoiers zitten Frank Tengnagel, Herald van Gelder, Rob van den Hurk, Marc Gremmen en Ton Domensino (niet op de foto) in de commissie. Jan Hoefnagel en Herman van Gelder zijn de afgevaardigden van onze commissie in het overleg met het bestuur van DijkenSport.nl. Barbara Jager maakt de notulen van de vergaderingen. Aurie Henzen is onze technische man. Hij zorgt ervoor dat er op diverse manieren voor onze commissie overal stroom beschikbaar is. Ieder jaar weer een enorm puzzelwerk en groot karwei.

Wat doen wij –behalve vergaderen- dan nog meer?

Tijdens DijkenSport.nl zorgen wij ervoor dat alles op het evenemententerrein tot in de puntjes is geregeld.
Wij zorgen voor jullie natje en droogje, dat jullie gezellig kunnen zitten en staan en aangepast aan het tijdstip van de dag muziek en vertier hebben. Dit alles voor jong en oud: het moet een feest zijn voor iedereen! Niet alleen voor de actieve sporter, maar ook voor de toeschouwers, de supporters, de vrijwillige bediening, winkeliers en omwonenden.

Gezelligheid en sporten gaan prima samen, dat hebben we de afgelopen jaren goed kunnen zien en meemaken.
Ook dit jaar gaan wij er weer een geweldige happening van maken. We zien jullie graag in het eerste weekend van september op het WielPlein in Beneden-Leeuwen!

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept