Nieuws: september

Ton Gradussen heeft na 10 jaar de voorzittershamer van DijkenSport.nl overgedragen aan Freek van Wamel.

Freek is voor velen een bekende en was tot vorig jaar directeur/eigenaar van Van Wamel Machinefabriek. Freek geniet nu van zijn vrije tijd welke hij ook graag wil inzetten voor DijkenSport. Afgelopen jaar heeft Freek al in het bestuur zitting genomen en had 'sponsoring' in zijn portefeuille. Dit zal hij in het komende jaar er nog naast blijven doen.

Wij zijn trots op Freek als nieuwe voorzitter. Samen gaan we proberen om het evenement verder op de kaart te zetten ter promotie van onze mooie regio en het jaarlijkse beweegfeest in de gemeente West Maas en Waal.

Wij bedanken Ton voor de afgelopen 10 jaren en waarderen de vele succesvolle veranderingen die hij met het evenement heeft gerealiseerd om het weekend te brengen tot wat het nu is. Een groot feest van diverse verschillende sporten en van recreatief wandelen en fietsen waarbij in één weekend duizenden deelnemers proberen het maximale uit zichzelf te halen en/of te genieten van de mooie natuur maar vooral een fantastische dag te hebben.

Wij bedanken Ton heel hartelijk voor zijn inzet in de afgelopen 10 jaar en wensen zijn opvolger Freek namens het gehele bestuur, commissies, vrijwilligers, sponsors en deelnemers heel veel succes!


Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept