Nieuws: augustus

Wil je nog voordelig meedoen aan de 20e editie van DijkenSport? Schrijf je dan uiterlijk vrijdag 16 augustus in.

Vanaf 17 augustus is inschrijving voor de meeste onderdelen ook nog mogelijk maar dan wordt het tarief voor het inschrijfgeld wat hoger.

Voor het Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij voordat de limieten bereikt zijn. De uiterlijke inschrijfdatum voor de Bourgondische onderdelen is op vrijdag 16 augustus. Om 24:00 uur sluiten we de inschrijving van het fruitwandelen en fruitfietsen.

Ook voor het jubileumonderdeel de 1/8 triathon individueel is de limiet bijna bereikt. Bij de triathlon-teams is er nog wel voldoende ruimte. Stel zelf een team samen bestaande uit een zwemmer, een fietser en een hardloper en ga die uitdaging samen aan.

Uitdaging is ook te vinden in het onderdeel TrailRun. Er is een prachtig parcours van 10 km uitgezet in de uiterwaarden van de Waal. We maken daarbij uiteraard gebruik van de aanwezige natuurlijke elementen.

Maar ook voor de hardlopers die gewoon lekker op een verharde ondergrond willen lopen, staan er diverse afstanden op het programma zoals de halve marathon, 10 kilometer en 5 kilometer.

Aan de jeugd hebben we ook gedacht. Op vrijdag is er de MTB tijdrit en de ColorRun met diverse obstakels en op zondagochtend starten we met de jeugdlopen.

Deelnemers die graag op wielen staan, kunnen hun hart ophalen met skeeleren, me-moveren, steppen of met de ploegentijdrit voor wielrenners.

In de loop van zaterdag 17 augustus wordt de inschrijving weer heropend en kan er weer ingeschreven worden.

LET OP: Voor Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen
is inschrijving na 16 augustus niet meer mogelijk!

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept