4-5-6 september 2020

04

Bedankt trouwe vrijwilligers en partners!

Begin dit jaar werd ons magazijn getroffen door een brand waardoor veel materiaal verloren ging.
Door de inzet en de ondersteuning van alle vrijwilligers en partners is het weer gelukt om een geweldig sportweekend te organiseren.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe is n.a.v. de brand een wandelactie gestart en heeft hiermee een bedrag van € 1.658,87 bij elkaar gewandeld.

Tijdens het weekend overhandigde Nanette van Sommeren namens de Rabobank een cheque met daarop dit prachtige bedrag aan onze voorzitter Ton Gradussen.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, ontzettend bedankt voor jullie spontane actie en support!

De Wijzer actiefste school Dijkensport.nl

Ook dit jaar kende de Rabo jeugdlopen met 195 DijkenLopers weer een enorm groot aantal jeugdige deelnemers! Naast de hardloopclinics, die de kinderen op school kregen van Actief Maas en Waal, is nóg een element toegevoegd om de jeugd te stimuleren.

Nieuw in 2018: speciale wisselbeker!
Vanaf dit jaar is er een speciale prijs voor de actiefste basisschool. Het gaat hierbij niet om het aantal deelnemers maar om het percentage leerlingen dat deelneemt. Met deelnamepercentages van 19 tot 22% waren de verschillen tussen de scholen in West Maas en Waal heel klein. Basisschool de Wijzer uit Beneden-Leeuwen is met een deelname van 49 van in totaal 232 leerlingen dit jaar de winnaar!

Meer en beter bewegingsonderwijs
Vanochtend verraste Marion van de Veerdonk - van de commissie Hardlopen -
de jeugdige lopers van De Wijzer met de mooie wisselbeker. De beker werd overhandigd aan juf Liesanne die dit schooljaar alle gymlessen verzorgt.
Een extra beloning voor de school die heeft ingestoken op meer en beter bewegingsonderwijs.