4-5-6 september 2020

Actueel: september 2018

Mini-enquête deelname DijkenSport.nl

Voor onze evaluatie van de 19e editie van DijkenSport.nl hebben we een mini-enquête opgesteld.
Zouden wij een minuut van jullie tijd mogen om deze enquête in te vullen? Dat zou ons enorm helpen.

Ga hiervoor naar deze link en vul de 3 korte vragen in.

Alvast bedankt!

Foto's 19e DijkenSport.nl staan online

Er zijn zo ontzettend veel mooie foto's gemaakt en het heeft misschien even geduurd maar ze staan er nu allemaal op! Ben jij ook gespot door een van onze fotografen? Check de fotoalbums op onze website en op onze Facebook pagina.

Wil je een foto in grotere resolutie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@dijkensport.nl en vermeld hierin duidelijk om welke foto het gaat.

Bij een foto van de website graag het fotonummer doorgeven dat achter de laatste 'slash' staat.

Clip Bourgondisch Fruitwandelen door Lou

Tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen is er door Lou Kruisbergen een mooie videoclip gemaakt. Wat is het leuk om dat nog eens terug te zien!

Even nagenieten van een heel bijzondere plek waar de wandelaars van de 6 km zich mochten vergapen aan al het sprookjesachtige wat onze plaatselijke kunstenaar Ed van Heck te bieden heeft.

Winnaars speurtocht fruitwandeltocht

De 6 km wandeltocht van het Bourgondisch Fruitwandelen is voornamelijk voor ouders met kinderen bedoeld. Speciaal voor de kinderen hadden we op deze route een leuke speurtocht uitgezet.

Er waren bijna alleen maar goed ingevulde lijsten! Wat hebben de kinderen goed opgelet tijdens het wandelen. Grote complimenten voor alle kinderen!

Er waren in totaal 3 prijzen om te verloten.

De gelukkige winnaars zijn geworden:
* Iris Janssen (5 jaar) uit Dreumel
* Eva van Maurik (10 jaar) uit Beneden Leeuwen
* Anouk van Dijk (6 jaar) uit Tiel

Iris heeft haar prijs al ontvangen (een cadeaubon van €10,- van Ohlala). Kijk haar stralen!

De andere kinderen ontvangen hun prijs deze week nog.

Bedankt trouwe vrijwilligers en partners!

Begin dit jaar werd ons magazijn getroffen door een brand waardoor veel materiaal verloren ging.
Door de inzet en de ondersteuning van alle vrijwilligers en partners is het weer gelukt om een geweldig sportweekend te organiseren.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe is n.a.v. de brand een wandelactie gestart en heeft hiermee een bedrag van € 1.658,87 bij elkaar gewandeld.

Tijdens het weekend overhandigde Nanette van Sommeren namens de Rabobank een cheque met daarop dit prachtige bedrag aan onze voorzitter Ton Gradussen.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, ontzettend bedankt voor jullie spontane actie en support!

De Wijzer actiefste school Dijkensport.nl

Ook dit jaar kende de Rabo jeugdlopen met 195 DijkenLopers weer een enorm groot aantal jeugdige deelnemers! Naast de hardloopclinics, die de kinderen op school kregen van Actief Maas en Waal, is nóg een element toegevoegd om de jeugd te stimuleren.

Nieuw in 2018: speciale wisselbeker!
Vanaf dit jaar is er een speciale prijs voor de actiefste basisschool. Het gaat hierbij niet om het aantal deelnemers maar om het percentage leerlingen dat deelneemt. Met deelnamepercentages van 19 tot 22% waren de verschillen tussen de scholen in West Maas en Waal heel klein. Basisschool de Wijzer uit Beneden-Leeuwen is met een deelname van 49 van in totaal 232 leerlingen dit jaar de winnaar!

Meer en beter bewegingsonderwijs
Vanochtend verraste Marion van de Veerdonk - van de commissie Hardlopen -
de jeugdige lopers van De Wijzer met de mooie wisselbeker. De beker werd overhandigd aan juf Liesanne die dit schooljaar alle gymlessen verzorgt.
Een extra beloning voor de school die heeft ingestoken op meer en beter bewegingsonderwijs.