4-5-6 september 2020

24

Programma Beweegfeest Dijkensport

Gedurende het DijkenSport weekend verzorgen wij i.s.m. cv De Braoiers, een Bourgondisch en muzikaal afwisselend programma. Zowel voor de deelnemers als voor hun supporters en andere bezoekers. Uiteraard hebben we ook enkele attracties voor kinderen.

VRIJDAGAVOND 31 AUGUSTUS

Om alvast in de stemming te komen en de spieren lekker op te warmen, draait DJ Ronn Laam muziek uit de jaren '80 - '90 - '00. Een heerlijke muziek-marathon in de tent bij de Wiel! De entree is gratis.

ZATERDAG 1 SEPTEMBER

Bij binnenkomst van het Bourgondisch Fruitwandelen en Bourgondisch Fruitfietsen worden alle deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een gezellige HOLLANDSE MIDDAG met regionaal zangtalent van o.a. Rutger van Barneveld, Joop Lens, Femke Hengeveld en Kevin Otten. De productie is in handen van Party People Maas en Waal.

Een hele middag gezellige Nederlandstalige hits van vroeger en nu op het grote terras en in de feesttent. De entree is gratis.

ZONDAG 2 SEPTEMBER

DJ Ronn Laam is ook op zondag present en zal zorgen voor de nodige muzikale doping. De beentjes gaan zeker van de vloer!