4-5-6 september 2020

Actueel: juli 2018

Programma Beweegfeest Dijkensport

Gedurende het DijkenSport weekend verzorgen wij i.s.m. cv De Braoiers, een Bourgondisch en muzikaal afwisselend programma. Zowel voor de deelnemers als voor hun supporters en andere bezoekers. Uiteraard hebben we ook enkele attracties voor kinderen.

VRIJDAGAVOND 31 AUGUSTUS

Om alvast in de stemming te komen en de spieren lekker op te warmen, draait DJ Ronn Laam muziek uit de jaren '80 - '90 - '00. Een heerlijke muziek-marathon in de tent bij de Wiel! De entree is gratis.

ZATERDAG 1 SEPTEMBER

Bij binnenkomst van het Bourgondisch Fruitwandelen en Bourgondisch Fruitfietsen worden alle deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een gezellige HOLLANDSE MIDDAG met regionaal zangtalent van o.a. Rutger van Barneveld, Joop Lens, Femke Hengeveld en Kevin Otten. De productie is in handen van Party People Maas en Waal.

Een hele middag gezellige Nederlandstalige hits van vroeger en nu op het grote terras en in de feesttent. De entree is gratis.

ZONDAG 2 SEPTEMBER

DJ Ronn Laam is ook op zondag present en zal zorgen voor de nodige muzikale doping. De beentjes gaan zeker van de vloer!

Organisatie DijkenSport.nl verjongt

Soms is het tijd voor nieuw bloed in de organisatie. Niet alleen binnen het bestuur maar ook binnen de commissies.

Een ervaren en zeer betrokken bestuurslid, Jac van de Pol, heeft dit jaar afscheid genomen van het bestuur. Wij zijn hem heel dankbaar voor het vele werk dat hij in al die jaren voor ons heeft gedaan. En door de brand nog steeds doet.

Een nieuw bestuurslid is Gerard Kosters. Hij heeft ‘hulpverlening en inrichting start-finish locatie’ in zijn portefeuille.

Ook bij diverse commissies zijn er verjongingen te bespeuren. Maar liefst drie jonge vrijwilligers gaan zich inzetten om ook dit jaar DijkenSport.nl goed op de kaart te zetten.

Deze nieuwe krachten zijn:
- Diëgo Alblas, commissie Hardlopen;
- Nancy van Eck, commissie PR & Communicatie;
- Jelle Kosters, commissie Start/Finish en Verzorging.

Wij zijn heel blij met deze ontwikkelingen en wensen hen veel succes om samen weer een geweldig evenement neer te zetten.