Nieuws: 22


Zowel bij de TrailRun als bij de DijkenLoop zijn de start- en finishlocaties dit jaar verhuisd naar een nieuwe, bijzondere en sfeervolle plek. Daardoor zijn ook alle routes vernieuwd.

Op zaterdagochtend 2 september starten de Trailrunners bij Strandpaviljoen Maaslanden in Appeltern en trailen daarna door natuurgebied De Moringerwaarden. Het parcours van 7,5 km kent veel ongerepte natuur. Ga je voor 15 km dan loop je deze ronde nog een keer.

's Avonds staan in Beneden-Leeuwen de jeugdonderdelen - Rabo Jeugdlopen en Pax ColorRun - centraal. Ook zij starten en finishen op een andere locatie, namelijk bij de Wiel. De jeugdlopen van 1 en 2 km gaan deels door het dorp en deels over het onverharde pad bij de Wiel. Hierdoor blijven de kinderen langer in het zicht van het enthousiast aanmoedigende publiek!

Na de jeugdlopen wordt het gekleurde poeder uit de kast gehaald en kan de ColorRun beginnen. De route loopt dit jaar rond de Wiel en deze ronde wordt twee maal afgelegd. Voor de promotie van de ColorRun worden we ondersteund door de Pax-leerlingen die komend schooljaar het vak BSM (Bewegen-Sport-Maatschappij) gaan volgen.

Op zondag 3 september staat de DijkenLoop op het programma. Start en finish van alle afstanden zijn bij het gezellige WielPlein aan de Wielstraat.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende afstanden:

Kortom: nieuwe start/finishlocaties, nieuwe parcoursen, nog meer beleving en muziek en tot slot gezellig nagenieten op het WielPlein!

Ga voor inschrijven naar onze inschrijfpagina.

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept