4-5-6 september 2020

15

DijkenSport 2016 programma

Hierbij presenteren wij namens bestuur en commissies het programma van de 17e Editie van DijkenSport op zaterdag 3 en zondag 4 september. Het programma is nagenoeg gelijk aan dat van de 16e Editie in 2015. De wijzigingen worden in het betreffende onderdeel vemeld.

Uiteraard hebben we jullie reacties, recensies en tips meegenomen bij het vaststellen van onderstaand programma. Nieuws over aanpassingen en verbeteringen zullen we komende tijd o.a. delen via onze Facebook Pagina, ons Twitter account en Instagram profiel.

PROGRAMMA ZATERDAG 3 SEPTEMBER

De zaterdag staat traditiegetrouw vooral in het teken van onze Bourgondische wandel- en fietsonderdelen. Maar ook trailrunners, jeugdige colorrun-liefhebbers en wielrenners komen aan hun trekken.

Bourgondisch Fruitwandelen: 6 / 11 / 18 / 27 km

Bourgondisch Fruitfietsen: 45 / 60 km

DijkenLoop TrailRun: 8 / 16 km

Wieler Classic: 82 km

Dikke Banden Race (jeugd): 2,4 / 3,6 / 4,8 km

DijkenLoop ColorRun (12 t/m 17 jaar): 3,5 km

PROGRAMMA ZONDAG 4 SEPTEMBER

Op zondag is het de beurt aan hardlopers en skeeleraars om hun sportieve prestatie tijdens één van onze DijkenLoop of 'Skeeleren over Dijken' onderdelen.

DijkenLoop Maas en Waal Marathon en Estafette Marathon

DijkenLoop Halve Marathon

DijkenLoop 5 en 10 km

DijkenLoop 1 en 2 km Jeugdlopen

Skeeleren over Dijken: 20 / 50 km

Hardlopende bedrijven- en vriendenteams nodigen wij van harte uit samen deel te nemen aan onze estafette marathon. Wij organiseren dit jaar geen afzonderlijke bedrijvenloop.

START INSCHRIJVING

We hebben twee data wat inschrijven betreft:

✔ Inschrijven voor onze hardloop-, wielren- en skeeleronderdelen kan
vanaf 1 maart a.s. op www.dijkensport.nl/nl/inschrijven.

✔ Inschrijven voor het Bourgondondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen kan vanaf 17 april a.s. via dezelfde pagina www.dijkensport.nl/nl/inschrijven.

SPORTIEF GENIETEN DANKZIJ DE DIJKEN

We zien je graag aan de start van één of meerdere van onze onderdelen verschijnen. Met de keuze uit wandelen, fietsen, hardlopen, wielrennen en skeeleren is er voor iedere (recreatieve) sporter ook tijdens onze 17e Editie wat wils.

En uiteraard is ook in 2016 ons motto:
"Samen Sportief Genieten Dankzij de Dijken"