4-5-6 september 2020

29

Winnaars PK HardloopCircuit 2015

Op zaterdag 28 november jl. zijn onder een feestelijk hapje en drankje de acht prijzen van het 'PK HardloopCircuit' uitgereikt door manager Freddy van Maurik van PK Runningshop in Dodewaard.

PK HardloopCircuit

Het PK HardloopCircuit is sinds 2013 een samenwerkingsverband tussen de hardloopevenementen 'Drutenloop', 'De 8 van Boveneind', 'Appelternloop' en de 'DijkenLoop' van DijkenSport.

Hardlopers die jaarlijks (ook in 2015) minstens drie van deze vier loopevenementen volbrengen, maken kans op een PK-waardebon van € 100,00. Het gaat hierbij om het finishen en niet om de afstand of eindtijd.

Winnaars bij de volwassenen

De winnaars en winnares vlnr op de foto:

Staand: Joop Oordijk (Druten), Mari Arissen en Nanda Vermeulen (beiden Beneden-Leeuwen), Niels van den Hazelkamp (Wamel).

Zittend: Maarten Meeuwsen (Winssen), Harmjan Derksen (Beneden-Leeuwen), Harm van Zuijlen (Wamel).

Niet op foto: Bert van Elk (Beneden-Leeuwen)

hardloopcircuit

Meer foto's van de uitreiking vind je hier op onze Facebook Pagina)

Winnaars bij de jeugd

Naast de acht gelukkigen bij de volwassenen vielen ook jeugdige hardlopers in de prijzen. Want ook voor de deelnemers tot 16 jaar geldt dezelfde uitdaging. Freddy van Maurik complimenteerde daarbij Actief Maas en Waal.

Mede dankzij de enthousiaste werving van deze ‘sportpromotor’ finishten liefst 18 jeugdige deelnemers in 2015 bij minimaal drie van de vier vermelde hardloopevenementen.

Deze prijswinnaars krijgen binnenkort allemaal een passende attentie thuisbezorgd.

Evenementen in 2016

Deelnemers maken in 2016 wederom kans op een mooie waardebon. Zet daarom onderstaande data alvast vast in je (hardloop)agenda:

  • DrutenLoop, zondag 3 april
  • De 8 van Boveneind, zaterdag 28 mei
  • AppelternLoop, zaterdag 9 juli
  • DijkenLoop (van DijkenSport), zondag 4 september

Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd !