4-5-6 september 2020

29

Kleurpoeder Pax ColorRun wél uitwasbaar

Deelnemers aan de eerste Pax ColorRun op 5 september krijgen wél goed uitwasbare kleurpoeder over zich heen gegooid. Dit was afgelopen zondag bij de Crazy Colorrun in Leeuwarden duidelijk niet het geval.

Onze zes stagiaires, die op het Pax Christi College het vak Sport, Bewegen en Maatschappij volgen, hebben het zelf ontdekt. Pieter, Sander, Luc, Joost, Emma en Nina helpen mee met de organisatie van de Pax ColorRun.

Eigen kleurentests met poeder

Tijdens de fotoshoot voor deze flyer hebben ze afgelopen week diverse kleurpoeders getest. Ze gooiden elkaar flink onder met allerlei opvallende kleuren en het bleef prima zitten, zowel op de kleding als op de huid en in de haren. De eerste test was dus geslaagd. En bij thuiskomst kwam uiteraard nog een laatste test.

En wat bleek?

Al het poeder verdween na het douchen als sneeuw voor de zon. Ook de tweede test was daarmee geslaagd.

Resultaat ColorRun flyer

Het opstellen en maken van de ColorRun flyer is ook één van opdrachten voor de stagiaires. En ze zijn enthousiast over het eindresultaat van de Pax ColorRun flyer.

De Pax Colorunners zeggen over hun stage tot nu toe: "We vinden het super gaaf om de ColorRun mee te organiseren en hopen dat heel veel jongens en meiden (12 t/m 17 jaar) meedoen."

"Join us at the first Pax ColorRun and have fun!"

Inschrijven

Schrijf je nu meteen in want dit moet je meegemaakt hebben... be there!