4-5-6 september 2020

20

Rabobank blijft naamsponsor tot 2018

Rabobank Maas en Waal heeft onlangs onze samenwerking verlengd tot en met 2017. De bank is naamsponsor van de wieleronderdelen: de Rabo Wieler Classic voor volwassenen en de Rabo Dikke Banden Race voor de jeugd.

Sportsponsoring

“Als Rabobank zijn wij groot in sportsponsoring, niet alleen landelijk, maar ook lokaal. Het lokaal doorvertalen van deze sponsoring, en in dit geval de wielersport, is fantastisch”, aldus directievoorzitter Hans van Zuijdam.

Hij vertelde onze voorzitter Ton Gradussen dat de doelstelling, professionaliteit en het maatschappelijke karakter belangrijke redenen zijn voor de bank om zich aan DijkenSport.nl te verbinden.

“Sporten is enorm belangrijk. Maar dat daarnaast het evenement door lokale partijen georganiseerd wordt, waar mensen en verenigingen zich inzetten om het beste resultaat te bereiken, dat sluit helemaal aan bij onze doelstelling. En niet te vergeten de promotie van het Land van Maas en Waal die DijkenSport.nl realiseert. Deelnemers uit binnen- en buitenland beleven de mooiste plekken in onze omgeving”.

Wij zijn uiteraard uitermate blij met deze contractverlenging want dit waarborgt de continuïteit van ons prachtige evenement.