4-5-6 september 2020

01

Teams bedrijvenloop steunen goed doel

Eindelijk kunnen we het grote nieuws over onze bedrijvenloop, dit jaar nieuw binnen ons DijkenLoop programma, bekendmaken: wij verbinden de bedrijvenloop aan een goed doel.

Bedrijven steunen met hun deelname namelijk het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Met de ondersteuning van dit goede doel tonen de deelnemende bedrijven maatschappelijke betrokkenheid bij families van ernstig zieke kinderen.

Ronald McDonald Huis Nijmegen: rust en een thuis

Met hun deelname aan onze bedrijvenloop maken bedrijven het mede mogelijk dat ouders, broertjes en zusjes kunnen logeren in het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Noodgedwongen verblijven zij in dit huis om dicht bij hun kind te zijn. Gedurende de vaak hectische ziekenhuisopname van hun kind vinden zij daar rust en een thuis.

De Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop

De Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop vindt plaats op zondag 6 september. Bedrijven kunnen met teams bestaande uit drie tot vijf personen (m/v) deelnemen. De deelnemers lopen één ronde van 10 kilometer over een afwisselend en natuurrijk parcours dat onder meer over de prachtige Waalbandijk van Wamel naar Beneden-Leeuwen gaat.

Extra faciliteiten voor bedrijventeams

De deelnemende bedrijven en hun hardlopers genieten van veel extra's:

  • De teamuitslag én de individuele eindtijd worden geregistreerd;
  • Teams krijgen een eigen omkleed- en doucheruimte;
  • Deelnemers ontvangen een professionele massage na afloop;
  • Er is een hospitalityruimte met een hapje en drankje;
  • Bedrijven krijgen een teamfoto;
  • Elk teamlid krijgt een herinneringsmedaille;
  • Er wordt voor bedrijfspromotie in de media gezorgd en
  • U ontvangt 20% korting op teamkleding bij PK Runningshop.

DijkenLoop en relatiebeheer

Door de DijkenLoop te promoten voor relatiebeheer willen wij als organisatie meer deelnemers laten genieten van ons prachtige, sportieve evenement. Het kunnen beschikken over het bedrijvennetwerk van het Ronald McDonald Huis Nijmegen is hiervoor een van de mogelijkheden.

Daarnaast lichten wij onze samenwerking met dit goede doel graag toe aan bedrijven of binnen netwerkorganisaties. Bent u hierin geïnteresseerd?

Stuur dan een mail aan info@dijkensport.nl met als onderwerp 'DijkenLoop Bedrijvenloop'. Dan nemen wij daarna graag contact met u op.

Inschrijven voor de Bedrijvenloop

Wij hebben het inschrijven makkelijk voor u gemaakt. Via een 'eigen' online beheerpagina kunt u zelf, via één contactpersoon, teamleden aanmelden, toevoegen en wijzigen.

Alle informatie daarover en de link naar de inschrijfpagina vindt u op:
Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop.

Online versie Bedrijvenloop flyer

De online versie van onze flyer vind je op 'Bedrijvenloop 2015 flyer'. Vanaf daar is deze ook te downloaden om eventueel uit te printen.

Voor het aanvragen van een papieren versie of voor het stellen van een vraag, kunt u een mail sturen aan info@dijkensport.nl met als onderwerp 'DijkenLoop Bedrijvenloop'.