4-5-6 september 2020

Actueel: juni 2015

Kleurpoeder Pax ColorRun wél uitwasbaar

Deelnemers aan de eerste Pax ColorRun op 5 september krijgen wél goed uitwasbare kleurpoeder over zich heen gegooid. Dit was afgelopen zondag bij de Crazy Colorrun in Leeuwarden duidelijk niet het geval.

Onze zes stagiaires, die op het Pax Christi College het vak Sport, Bewegen en Maatschappij volgen, hebben het zelf ontdekt. Pieter, Sander, Luc, Joost, Emma en Nina helpen mee met de organisatie van de Pax ColorRun.

Eigen kleurentests met poeder

Tijdens de fotoshoot voor deze flyer hebben ze afgelopen week diverse kleurpoeders getest. Ze gooiden elkaar flink onder met allerlei opvallende kleuren en het bleef prima zitten, zowel op de kleding als op de huid en in de haren. De eerste test was dus geslaagd. En bij thuiskomst kwam uiteraard nog een laatste test.

En wat bleek?

Al het poeder verdween na het douchen als sneeuw voor de zon. Ook de tweede test was daarmee geslaagd.

Resultaat ColorRun flyer

Het opstellen en maken van de ColorRun flyer is ook één van opdrachten voor de stagiaires. En ze zijn enthousiast over het eindresultaat van de Pax ColorRun flyer.

De Pax Colorunners zeggen over hun stage tot nu toe: "We vinden het super gaaf om de ColorRun mee te organiseren en hopen dat heel veel jongens en meiden (12 t/m 17 jaar) meedoen."

"Join us at the first Pax ColorRun and have fun!"

Inschrijven

Schrijf je nu meteen in want dit moet je meegemaakt hebben... be there!

Rabobank blijft naamsponsor tot 2018

Rabobank Maas en Waal heeft onlangs onze samenwerking verlengd tot en met 2017. De bank is naamsponsor van de wieleronderdelen: de Rabo Wieler Classic voor volwassenen en de Rabo Dikke Banden Race voor de jeugd.

Sportsponsoring

“Als Rabobank zijn wij groot in sportsponsoring, niet alleen landelijk, maar ook lokaal. Het lokaal doorvertalen van deze sponsoring, en in dit geval de wielersport, is fantastisch”, aldus directievoorzitter Hans van Zuijdam.

Hij vertelde onze voorzitter Ton Gradussen dat de doelstelling, professionaliteit en het maatschappelijke karakter belangrijke redenen zijn voor de bank om zich aan DijkenSport.nl te verbinden.

“Sporten is enorm belangrijk. Maar dat daarnaast het evenement door lokale partijen georganiseerd wordt, waar mensen en verenigingen zich inzetten om het beste resultaat te bereiken, dat sluit helemaal aan bij onze doelstelling. En niet te vergeten de promotie van het Land van Maas en Waal die DijkenSport.nl realiseert. Deelnemers uit binnen- en buitenland beleven de mooiste plekken in onze omgeving”.

Wij zijn uiteraard uitermate blij met deze contractverlenging want dit waarborgt de continuïteit van ons prachtige evenement.

Teams bedrijvenloop steunen goed doel

Eindelijk kunnen we het grote nieuws over onze bedrijvenloop, dit jaar nieuw binnen ons DijkenLoop programma, bekendmaken: wij verbinden de bedrijvenloop aan een goed doel.

Bedrijven steunen met hun deelname namelijk het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Met de ondersteuning van dit goede doel tonen de deelnemende bedrijven maatschappelijke betrokkenheid bij families van ernstig zieke kinderen.

Ronald McDonald Huis Nijmegen: rust en een thuis

Met hun deelname aan onze bedrijvenloop maken bedrijven het mede mogelijk dat ouders, broertjes en zusjes kunnen logeren in het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Noodgedwongen verblijven zij in dit huis om dicht bij hun kind te zijn. Gedurende de vaak hectische ziekenhuisopname van hun kind vinden zij daar rust en een thuis.

De Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop

De Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop vindt plaats op zondag 6 september. Bedrijven kunnen met teams bestaande uit drie tot vijf personen (m/v) deelnemen. De deelnemers lopen één ronde van 10 kilometer over een afwisselend en natuurrijk parcours dat onder meer over de prachtige Waalbandijk van Wamel naar Beneden-Leeuwen gaat.

Extra faciliteiten voor bedrijventeams

De deelnemende bedrijven en hun hardlopers genieten van veel extra's:

  • De teamuitslag én de individuele eindtijd worden geregistreerd;
  • Teams krijgen een eigen omkleed- en doucheruimte;
  • Deelnemers ontvangen een professionele massage na afloop;
  • Er is een hospitalityruimte met een hapje en drankje;
  • Bedrijven krijgen een teamfoto;
  • Elk teamlid krijgt een herinneringsmedaille;
  • Er wordt voor bedrijfspromotie in de media gezorgd en
  • U ontvangt 20% korting op teamkleding bij PK Runningshop.

DijkenLoop en relatiebeheer

Door de DijkenLoop te promoten voor relatiebeheer willen wij als organisatie meer deelnemers laten genieten van ons prachtige, sportieve evenement. Het kunnen beschikken over het bedrijvennetwerk van het Ronald McDonald Huis Nijmegen is hiervoor een van de mogelijkheden.

Daarnaast lichten wij onze samenwerking met dit goede doel graag toe aan bedrijven of binnen netwerkorganisaties. Bent u hierin geïnteresseerd?

Stuur dan een mail aan info@dijkensport.nl met als onderwerp 'DijkenLoop Bedrijvenloop'. Dan nemen wij daarna graag contact met u op.

Inschrijven voor de Bedrijvenloop

Wij hebben het inschrijven makkelijk voor u gemaakt. Via een 'eigen' online beheerpagina kunt u zelf, via één contactpersoon, teamleden aanmelden, toevoegen en wijzigen.

Alle informatie daarover en de link naar de inschrijfpagina vindt u op:
Ronald McDonald Huis Nijmegen Bedrijvenloop.

Online versie Bedrijvenloop flyer

De online versie van onze flyer vind je op 'Bedrijvenloop 2015 flyer'. Vanaf daar is deze ook te downloaden om eventueel uit te printen.

Voor het aanvragen van een papieren versie of voor het stellen van een vraag, kunt u een mail sturen aan info@dijkensport.nl met als onderwerp 'DijkenLoop Bedrijvenloop'.