4-5-6 september 2020

11

Inschrijven voor DijkenSport 2015

Op zondag 19 april start om 08:00 uur de inschrijving voor de 16e editie van DijkenSport.

Je kunt je in 2015 inschrijven voor bekende onderdelen als de DijkenLoop (variërend van de marathon tot de 1 km jeugdloop), het Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen, het Skeeleren over Dijken, de Rabo Wieler Classic en de Rabo Dikke Banden Race.

Daarnaast hebben we ook in 2015 weer een aantal vernieuwingen.

ColorRun

Nieuw dit jaar is de ColorRun (3,5 km) op zaterdagavond voor jongens en meiden van 12 t/m 17 jaar. Bij deze spectaculaire en kleurrijke run staan fun en beleving voorop.

DijkenLoop: Jeugdloop

Jongens en meiden tussen 9 en 12 jaar kunnen dit jaar kiezen uit twee afstanden: 1 of 2 km.

DijkenLoop: Bedrijvenloop

Ook nieuw dit jaar is de 10 km Bedrijvenloop. Loop samen met je collega's of klanten en doe tegelijkertijd aan teambuilding met elkaar. Binnenkort maken we alle informatie over de Bedrijvenloop bekend. Vanaf medio mei kun je je ervoor inschrijven.

Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen

Het in 2014 ingevoerde Fruitfietsen bestaat dit jaar uit twee afstanden: 45 en 60 km. Bij deze laatste afstand kun je, in vergelijking met 2014, 15 km langer al fietsend genieten van het mooie en gastvrije Land van Maas en Waal.

Wij adviseren vooral liefhebbers van de beide Bourgondische onderdelen tijdig in te schrijven. Voorgaande jaren hebben aangetoond dat ze erg populair zijn en dat de limieten voor de startbewijzen snel bereikt zijn.

TrailRun

In 2014 introduceerden we vanwege ons 15-jarig jubileum de eerste TrailRun. Dit jaar staat de TrailRun weer op het programma en we hebben de 'Run' op jullie verzoek uitgebreid.

Sportievelingen die 16 km over onverhard terrein te lang en te zwaar vinden, kunnen dit jaar kiezen voor de 8 km. De locatie van de TrailRun is ook veranderd. Alles speelt zich nu af aan de Maaskant en in natuurgebied De Moringerwaarden (Recreatiegebied De Gouden Ham).

Limieten aantal deelnemers

Vanwege de limieten voor het wandelen en fietsen raden wij je aan op tijd in te schrijven via onze website of – bij een overbezette website – via inschrijven.nl.

Vorig jaar werden de 2.500 startbewijzen voor het Bourgondisch Fruitwandelen en de 500 startbewijzen voor het Bourgondisch Fruitfietsen binnen een dag vergeven. De limieten zijn voor 2015 verhoogd naar 3.000 wandelaars en 700 fietsers. Maar wees op tijd want vol = vol.

Lekker uitslapen op 19 april?

Wil jij zondag 19 april uit kunnen slapen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten.

Daarop verschijnt in de week van 13 april een actie waarbij je kans maakt op 2x2 van de 3.000 startbewijzen voor het Bourgondisch Fruitwandelen of op 2x2 van de 700 startbewijzen voor het Bourgondisch Fruitfietsen.

Alle informatie op je gemak lezen?

Alle ins en outs over onze 16e editie kun je ook nalezen in onze DijkenSport 2015 Eventflyer.

Deze kun hier -> DijkenSport 2015 Eventflyer online bekijken en downloaden.

Tip: bij het klikken op jouw favoriete onderdeel word je direct doorgestuurd naar dat onderdeel op de website voor meer informatie. Datzelfde geldt ook voor onze social media kanalen en de inschrijfpagina.

Je hoeft geen 'Dropbox account' te hebben om de flyer te kunnen bekijken.
De melding daarover kun je wegklikken (klik op het kruisje).