4-5-6 september 2020

02

Olympische sporters op DijkenSport

De zussen Sanne en Yara van Kerkhof komen zondag naar Beneden-Leeuwen. Beide dames deden mee aan het onderdeel shorttrack op de Olympische Winterspelen in Sochi afgelopen februari.

Sanne neemt aankomend weekend deel aan de 50 km van het Skeeleren over Dijken en start daarbij om 9.30 uur. Yara kan helaas niet meedoen gezien ze in een druk trainingsprogramma zit. Ze lost wel om 12.30 uur het startschot voor de vijf kilometerlopers.

Ambassadeurs

De zussen komen graag als ambassadeurs van de skeeler- en schaatssport én van DijkenSport.nl naar Beneden-Leeuwen. Hun vader Jan is namelijk hier geboren en hun familie (opa, oma, oom en tante) woont er nog steeds.

Sanne is erg enthousiast over haar deelname: 'Ik heb er zin in om mee te doen en ik hoop dat ik nog meer mensen enthousiast kan maken voor het Dijkensport-weekend.'

Zusje Yara draagt ook graag haar steentje bij aan DijkenSport.nl. Zoals ze zelf zegt: 'Ik vind het een mooi evenement in een supermooie omgeving.'

Trots op hun komst

Wij zijn blij en trots om bij de feestelijke 15e editie de beide bekende Nederlandse sportsters te mogen verwelkomen. Met hun familieroots in het Land van Maas en Waal.