4-5-6 september 2020

23

Geslaagde bedankavond voor sponsors

Zonder sponsors is het onmogelijk om jaarlijks zo’n prachtig evenement neer te zetten. Daarom hebben we dit jubileumjaar aangegrepen om onze sponsors te trakteren op een gezellige, culturele en culinaire bedankavond. Dit vond onlangs plaats in het Toverbaltheater waar voor de gasten de rode loper was uitgerold.

Na het welkomstwoord door voorzitter Ton Gradussen en het tonen van onze nieuwe promoclip, speelden medewerkers van het Toverbaltheater hun voorstelling ‘De ontmoeting’. Want ‘ontmoeten en binden’ daar draait het uiteindelijk allemaal om!

Karlien van den Broek en Sander Bos onderstreepten met hun lovende woorden, namens respectievelijk hoofdsponsoren Rabobank en de gemeente West Maas en Waal, waarom ze al jaren trotse sponsor zijn en Ton vertelde nog wat over verleden, heden en toekomst van DijkenSport.nl.

Uiteraard werden er ook enkele mensen in het zonnetje gezet. Medewerkers van het Toverbaltheater hadden een speciaal lied geschreven waarmee deze personen werden toegezongen. Om te beginnen werd Henk Speelman naar voren gehaald. Henk stopt na 15 jaar als bestuurslid maar blijft gelukkig nog wel achter de schermen meewerken.

Ton had ook een persoonlijk woordje en bloemetje voor onze rots in de branding Masjel van Ooijen, grondlegger en bestuurslid vanaf het eerste uur.

Er was ook speciale aandacht voor twee sponsoren die beiden vanaf het begin verbonden waren aan ons evenement: C1000 en Businessclub Maas en Waal. Zij zijn helaas gestopt met hun sponsoring maar dat biedt andere bedrijven ook weer kansen om zich aan ons te binden.

De avond werd afgesloten met een kleurrijk buffet waar iedereen heerlijk van heeft genoten.

We willen iedereen bedanken voor het bijwonen van deze geslaagde avond en hopen ook de komende jaren op de steun van onze sponsors te mogen rekenen!

Meer foto’s van deze bedankavond zijn te zien op onze Facebookpagina.