4-5-6 september 2020

08

Inschrijving DijkenSport start 15 april

Het aftellen is begonnen…

In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 april 2014 start om 0:00 uur de inschrijving voor alle onderdelen van de 15e editie van DijkenSport.nl.

Vanwege de feestelijke jubileumeditie hebben we ons evenement uitgebreid met twee nieuwe, sportieve onderdelen: het Bourgondisch Fruitfietsen en de TrailRun.

Daarmee willen we nog meer sportievelingen de mogelijkheid bieden te genieten van onze mooie omgeving, de gezellige sfeer in het Land van Maas en Waal en uiteraard van ons evenement.

Gewijzigde wandelroutes

Naast de nieuwe onderdelen zijn ook de routes van het Bourgondisch Fruitwandelen vernieuwd. Zo start de 27 km voor het eerst op de Maaslanden in Appeltern en hebben we daarnaast dit jaar een 6, 11 en 18 km wandeltocht. De wijzigingen van deze routes blijven nog even een verrassing.

Limieten aantal deelnemers

Vanwege de limieten voor het wandelen, fietsen, wielrennen en de TrailRun raden wij je aan op tijd in te schrijven via onze website of – bij een overbezette website – via inschrijven.nl.

Vorig jaar werden de 2.500 startbewijzen voor het Bourgondisch Fruitwandelen binnen 11 uur vergeven. Wees er tijdig bij want vol is vol!

IBAN rekeningnummer

Een tip: bij het inschrijven zal gevraagd worden om je IBAN-nummer, heb dit nummer bij de hand voordat je gaat inschrijven. Je IBAN is o.a. te vinden op je rekeningafschrift.

Geen wekker hoeven te zetten?

Wil jij maandagavond 14 april heerlijk rustig kunnen gaan slapen? Hou dan dan onze Facebookpagina in de gaten.

Via speciale acties maak je kans op twee van de 2.500 startbewijzen van het Bourgondisch Fruitwandelen of op twee van de 500 startbewijzen van het Bourgondisch Fruitfietsen.

Reageren op deze acties kan tot uiterlijk zondag 13 april 14.00 uur. Zondagavond worden de winnaars op Facebook bekend gemaakt.