4-5-6 september 2020

27

Tijdregistratie bij skeeleren en steppen

Voor alle skeeleraars en steppers die graag hun finishtijd willen weten, bieden wij de mogelijkheid tot tijdregistratie. Vorig jaar konden alleen deelnemers aan de 50 km hiervan gebruik maken, maar dit jaar is het ook voor de 20 km tocht mogelijk.

Tijdregistratie kan alleen door middel van een gele of groene MYLAPS ChampionChip, die je met een veter of bandje vastmaakt aan je skeelers of aan je schoen (niet aan de step!). Je kunt geen gebruik maken van een transponder.

Als je geen eigen (gele of groene) MYLAPS ChampionChip hebt, dan kun je een groene chip kopen voor € 4,00. De groene chip kan zonder persoonsregistratie gewoon gebruikt worden bij alle andere evenementen die het groene chipconcept ondersteunen. Bij gebruik betaal je dan een gebruiksvergoeding van € 1,25. Bij de inschrijving via internet kun je aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van een chip.

Alleen deelnemers die met tijdregistratie hebben gereden, kunnen aanspraak maken op een podiumplaats. Maar dan dien je jezelf uiterlijk 29 augustus via internet ingeschreven te hebben. Want bij daginschrijving is GEEN TIJDREGISTRATIE mogelijk!