4-5-6 september 2020

02

Logo PK HardloopCircuit onthuld

Vandaag is het logo van het PK HardloopCircuit onthuld. Vier regionale hardloopevenementen hebben hun handen ineengeslagen en daaruit is dit nieuwe initiatief voortgekomen. Voor deze samenwerking hebben we een logo laten ontwerpen. Dit logo werd onthuld door Freddy van Maurik van PK Runningshop aan de oude Maas in Appeltern. Dit is het dorp met de oudste loop van de vier evenementen.

De Kleine Kern

Het logo bevat vier gemeenschappelijke elementen van de Drutenloop, De 8 van Boveneind, de Appelternloop en de DijkenLoop
(onderdeel van DijkenSport.nl). Dit zijn dijken, rivieren, dorpskernen met kerk en natuurlijk het hardlopen. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisschool De Kleine Kern uit Appeltern hebben de elementen in tekeningen verwerkt.

Leerlinge Inja Banken: “Thomas Kanters, student grafische vormgeving, heeft onze ideeën gebruikt om het logo verder uit te werken.”
Presentatie logo PK HardloopCircuit door Inja Banken
Gezonde leefstijl

Wie bij minstens drie van de vier hardloopevenementen finisht, loot in oktober mee voor één van zestien waardebonnen die PK Runningshop beschikbaar stelt. Acht bonnen voor volwassenen en acht bonnen voor de jeugd tot 16 jaar. Welke afstand en welke tijd zij lopen, is niet relevant. Het gaat alleen om het finishen.

Op deze manier willen de vier hardloopevenementen een gezonde leefstijl en met name het hardlopen stimuleren bij jong en oud. Dit gebeurt door elkaars evenementen te promoten en door samenwerking met Actief Maas en Waal.

Meer info over deze samenwerking van 4 regionale hardloopevenementen

Op onze Facebook Pagina kun je een reactie achterlaten over het nieuwe logo.