4-5-6 september 2020

04

Nieuwe commissie bekijkt aanpassingen Bourgondisch Fruitwandelen

Dankzij een nieuwe commissie staat het populaire Bourgondisch Fruitwandelen ook in 2013 op het programma van de 14e editie van DijkenSport.nl in het weekend van 31 augustus en 1 september a.s.

Eind vorig jaar heeft de commissie zich gepresenteerd aan de vrijwilligers en inmiddels zijn de contacten met hen weer opgepakt.

De commissie is razend enthousiast om de kwaliteit van het succesvolle Fruitwandelen in elk geval te behouden. Ze bestaat bijna geheel uit nieuwe leden.

Routeverkenning Fruitwandelen

De commissieleden hebben op 3 februari jl. de routes verkend. Waar komen de wandelaars allemaal? Zijn er misschien nieuwe mogelijkheden om de routes wat aan te passen? Maar ook om te ervaren hoe mooi de routes soms zijn, bijvoorbeeld door de uiterwaarden en enkele boomgaarden.

De commissie overweegt de routes aan te passen in Beneden-Leeuwen. De wandelaars kwamen voorheen altijd via de Wiel en de Sportlaan op het feestelijke Dorpsplein. Er wordt momenteel onderzocht of een binnenkomst via de Zandstraat tot de mogelijkheden behoort.

Wandelaars kunnen vanaf 15 april 2013 inschrijven via www.dijkensport.nl.