4-5-6 september 2020

02

Prijsuitreiking PK HardloopCircuit

Op zaterdag 30 november zijn – met een feestelijk hapje en drankje – de 16 prijzen van het PK HardloopCircuit uitgereikt door manager Freddy van Maurik van PK Runningshop in Dodewaard. Dit circuit is een samenwerkingsverband tussen de Drutenloop, De 8 van Boveneind, de Appelternloop en DijkenSport.nl.

Deelname aan Hardloopevenementen in Maas en Waal

Wie in 2013 aan minstens drie van deze vier loopevenementen meedeed, maakte kans op een PK-waardebon van 100 euro (volwassenen) of 25 euro (kinderen). Het ging dus om het finishen en niet om de afstand of eindtijd. Er waren bijna 100 kanshebbers van wie een kwart aan elke loop heeft meegedaan.

Freddy van Maurik complimenteerde ook Actief Maas en Waal voor hun promotie en werving. Want mede dankzij deze organisatie waren er 22 kinderen van 15 jaar en jonger die drie of vier keer waren gefinisht. Van de 16 gelukkigen was Sven Kampschöer uit Horssen met 5 jaar de jongste en Jan van Groenestijn uit Beneden-Leeuwen met 70 jaar de oudste prijswinnaar.

Van harte gefeliciteerd allemaal! Wil je de winnaars via Facebook feliciteren dan kan dat via 'Winnaars PK HardloopCircuit'.

Vervolg HardloopCirquit in 2014

Vanwege het grote succes gaat PK Runningshop in 2014 door met het PK HardloopCircuit. De vier deelnemende evenementen zijn al volop bezig met de voorbereidingen.

De vier data zijn:

• Zondag 6 april: Drutenloop
• Zaterdag 10 mei: De 8 van Boveneind
• Zaterdag 12 juli: Appelternloop
• Zondag 7 september: DijkenSport.nl