4-5-6 september 2020

11

Testloop DijkenLoop op 18 augustus

Op zondag 18 augustus organiseert de commissie Hardlopen een testloop. Hardlopers kunnen dan hun conditie testen én kennis maken met de parcoursen van de 5, 10 of 21,1 km.

De parcoursen van de 5 km en halve marathon zijn nieuw. Meedoen aan de testlopen is dus een mooie kans om de nieuwe parcoursen te verkennen. Omdat het een testloop is, zijn er geen drankposten onderweg. Deelnemers moeten daarom zelf zorgen voor voldoende drinken onderweg.

Twee starts
De 5 en 10 km-lopers verzamelen om 10:00 uur op het Dorpsplein bij IJssalon Ohlala aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. Vooraf aanmelden voor deze afstanden is niet nodig.

De start van de halve marathon is om 9:00 uur op de Nieuwstraat in Dreumel (ter hoogte van zwembad De Zeven Morgen).

Vervoer naar Dreumel
Wie gebruik wil maken van gezamenlijk vervoer vanuit Beneden-Leeuwen naar Dreumel, moet tussen 8:30 en 8:45 uur bij IJssalon Ohlala zijn én zich uiterlijk vrijdag 16 augustus via hardlopen@dijkensport.nl aanmelden. Wie zelf rechtstreeks naar de start in Dreumel gaat, hoeft zich niet aan te melden.

Laat andere deelnemers weten dat je meedoet
Op onze Facebook Pagina kun je andere hardlopers laten weten dat je deelneemt aan deze testloop. Handig (en gezellig) om bijvoorbeeld gezamenlijk vervoer te regelen of om samen te lopen. Je kunt dit aangeven onder dit Facebook bericht.

Alle deelnemers alvast succes tijdens jullie testloop!