4-5-6 september 2020

04

Bourgondisch Fruitwandelen wederom succesvol

Onder ideale weersomstandigheden hebben ruim 2500 wandelaars zaterdag 1 september hun wandeltocht gemaakt door boomgaarden en weilanden, over dijken en door de uiterwaarden van de rivier de Waal. Al dan niet met behulp van bruggetjes werden verschillende terreinen bereikbaar gemaakt. Uiteindelijk bereikte iedereen met droge voeten, maar misschien wel met een natte rug, het buisend hart van Beneden Leeuwen. Op het dorpsplein was het vanaf 12.00 uur gezellig druk, en bleef het gezellig druk tot ver in de avond.

De organisatie Bourgondisch Fruitwandelen bedankt alle deelnemers voor de wijze waarop zij dit evenement tot een wandelfeest hebben verheven met hun gemoedelijkheid en gezelligheid. Zonder deelnemers geen feest. Maar ook zonder vrijwilligers is dit evenement niet uit te voeren. Wij prijzen ons gelukkig dat onze vrijwilligers de gehele dag, en sommigen nog vele dagen méér, zich tot het uiterste hebben ingezet om het draaiboek tot in de puntjes uit te voeren. En nog belangrijker, dat zij bleven meedenken waardoor de ontbrekende belangrijke details verder werden ingevuld. Naast al die lekkernijen werden de wandelaars verrast met hun bourgondisch kleding, hun gastvrijheid en hun gulle lach.

Volgend jaar, 2013, staat het evenement gepland voor zaterdag 31 augustus 2013. Dan zal voor de 9e maal het Bourgondisch Fruitwandelen worden gehouden. De inschrijving daarvoor start op maandag 15 april 2013. Jullie zijn weer van harte welkom!!!