4-5-6 september 2020

15

De Gelderlander drie jaar mediapartner van DijkenSport.nl

Op vrijdag 15 juni hebben vertegenwoordigers van De Gelderlander en DijkenSport.nl een drie-jarig contract ondertekend. Hierin verbindt het grootste regionale dagblad van Nederland zich ook de komende drie jaar als mediapartner aan het meest veelzijdige sportieve evenement van het Rivierengebied.

De Gelderlander ondersteunt DijkenSport.nl (de nieuwe naam voor het voormalige Maas en Waalse DijkenLoopWeekend) al sinds de start van het evenement in 2000 als één van de drie grote sponsors. “Wij vinden DijkenSport.nl helemaal passen in de belevingswereld van De Gelderlander”, aldus Leo Preusting, Manager PR & Sponsoring van De Gelderlander. “Er wordt op de eerste plaats gekozen voor diverse facetten van de breedtesport en daarnaast worden alle bevolkingsgroepen in de hele gemeente West Maas en Waal bij de uitvoering betrokken. Met name de extra aandacht die DijkenSport.nl besteedt aan de jeugd vinden we belangrijk. Daarom zijn we vanaf dit jaar ook naamsponsor geworden van de vijf De Gelderlander-jeugdlopen. En tenslotte krijgt de organiserende stichting van ons alle credits omdat ze fantastisch werk verricht.”

De organisatie is erg ingenomen met het nieuwe meerjarige contract, juist nu dit jaar voor een nieuwe – overkoepelende – naam is gekozen voor de vijf onderdelen: wandelen, wielrennen, skeeleren, hardlopen en genieten. De 13e editie van DijkenSport.nl vindt dit jaar plaats in het weekend van 1 en 2 september in Beneden-Leeuwen en de andere zeven dorpen van de gemeente West Maas en Waal.