30 aug + 31 aug + 1 sep 2019

Nieuws

Jubileumloop op zondag 2 juni

Op zondag 2 juni staat onze jubileumloop, de Maas en Waal Marathon, op de kalender. Hardlopers en wandelaars kunnen hun hart ophalen en genieten van de mooie omgeving met de Maas altijd binnen handbereik.

Hardlopers kunnen kiezen uit de volgende onderdelen:

 • marathon (voor individuele lopers)
 • marathon estafette (voor teams van max. 7 lopers)
 • halve marathon

Wandelaars kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

 • wandeltocht 42,2 km
 • wandeltocht 21,1 km
 • familiewandeling (struintocht 6 km)

De wandeltochten volgen grotendeels dezelfde route als de hardlopers maar dan wel in tegengestelde richting. De langere afstanden zijn uitermate geschikt als training voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Onderweg zorgen we op diverse punten voor muzikale ondersteuning.

De inschrijving sluit op 31 mei.

Koninklijke onderscheiding uitgereikt

Voormalig bestuurslid Jac van de Pol heeft vanmorgen in Kulturhus D’n Dulper een koninklijke onderscheiding gekregen.

Jac is in het verleden een actieve vrijwilliger geweest voor o.a. Muziekvereniging St. Willibrord, Die Reifholzkapelle, de Wielerzesdaagse, v.v. DSZ en Kulturhus D’n Dulper.

Hij zette zich als hardwerkende en zeer betrokken vrijwilliger, vanaf zijn pensionering in 2004 tot 2017, in als bestuurslid Sponsoring voor DijkenSport.nl.

Hij coördineerde in deze functie de volgende taken:

 • Werving van nieuwe en behoud van huidige sponsors, wat hem veel uithoudingsvermogen en geduld kostte
 • Regelen van alle aan sponsors gerelateerde zaken, zoals het plaatsen van banners langs alle routes, lossen van startschoten, uitreiken van prijzen, ontvangst van sponsors, etc.
 • Regelen (via sponsors) van alle benodigdheden voor een goed verloop van de sportieve onderdelen (hardlopen, skeeleren, wandelen en wielrennen).

Eind 2007 nam hij het initiatief om vanaf 2008 het onderdeel wielrennen toe te voegen aan het sportieve programma.

Wij feliciteren Jac van harte met deze dik verdiende onderscheiding en hopen dat hij er nog heel lang van mag genieten.


Start loopgroep voor beginners

NIEUW BIJ DIJKENSPORT: Loopgroep voor beginners.

Lijkt het je leuk om de loopsport te ontdekken?
Of wil je gewoon even je hoofd leeg maken na een drukke dag?
Of is jouw doel om tijdens de Maas en Waalse DijkenLoop op 1 september mee te doen aan de 5 km?

Dan is onze loopgroep voor beginners echt iets voor jou!
Het is op een laagdrempelig niveau.

En bij genoeg inschrijvingen willen we binnenkort beginnen op een woensdagavond vanaf 19:00 uur.

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met hardlopen@dijkensport.nl of je stuurt een bericht via Facebook.

Ben je al een gevorderd hardloper en wil je ook graag in groepsverband trainen? Dan kun je ook aansluiten bij de groep op dinsdagavond. Lees hier alles over deze trainingsgroep.

Start inschrijving DijkenSport op 14 april

We zijn alweer aan het aftellen want zondag 14 april om 08.00 uur start de inschrijving voor onze 20e editie. Dit jaar is het evenement grootser en feestelijker dan ooit!

Van vrijdagavond 30 augustus tot en met zondag 1 september zal Beneden-Leeuwen en omgeving in het teken staan van ons jubileumjaar. We pakken dan ook uit met extra jubileumonderdelen.

Vrijdag 30 augustus

Zaterdag 31 augustus

NIEUW IN 2019: KICKBIKE-CUP

Steppers kunnen meedoen aan de wedstrijd die meetelt voor de Kickbike-cup of aan de toertocht. De afstand is 33,5 km (1 ronde).

NIEUW IN 2019: NK ME-MOVEREN

In ons jubileumjaar organiseren we het NK Me-Moveren. De Me-Mover is een stepmachine met drie wielen die aangedreven wordt door een loopbeweging te maken op twee voetsteunen. De af te leggen afstand is 33,5 km (1 ronde). Je kunt meedoen aan het NK of aan de toertocht.

En zoals gewend, sluiten we de zaterdag af met een gezellig BeweegFeest op het Wielplein, met optredens van diverse artiesten.

Zondag 1 september

1/8 Global Paint Triathlon Challenge

In ons jubileumjaar organiseren we als extra jubileumonderdeel de 1/8 triathlon. Een triathlon is een sport die uit meerdere disciplines bestaat. De 1/8 triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen, 20 km wielrennen en 5 km hardlopen. Het is ook mogelijk om de 1/8 triathlon in een team van 3 personen af te leggen: de Tri-Together. Hierbij rondt ieder teamlid een onderdeel af (zwemmen, wielrennen of hardlopen).

Inschrijven vanaf 14 april

Al met al een verrassend, afwisselend programma. Dus schrijf je in voor het meest veelzijdige sportevenement van Nederland.

TRAINING DIJKENLOOP START OP 2 APRIL

Op dinsdag 2 april begint de training voor de DijkenLoop.

Vanwege de 20e editie bestaat het hardlooponderdeel dit jaar uit twee delen:

> zondag 2 juni: de eenmalige terugkeer van de Maas en Waal Marathon met ook een halve marathon, estafette-marathon en wandeltochten

> zondag 1 september: de extra feestelijke jubileumeditie met een halve marathon, 10 km, 5 km, TrailRun en een achtste triathlon.

Elke dinsdag tot en met eind augustus zijn er van 19.30 tot 21.00 uur trainingen voor beginners en (ver)gevorderden. De training start bij 'de Wiel' in Beneden-Leeuwen.

Na een gezamenlijke warming-up volgt elke loper of loopster een passend schema in een eigen groep. Voor beginners is het ideaal om samen hard te lopen zodat zij elkaar motiveren om in elk geval de 5 km te volbrengen. (Ver)gevorderde hardlopers kunnen trainen voor een snellere tijd of een langere afstand (10 of 21,1 km).

Voor meer info en opgave voor de training kun je contact opnemen met Marion van de Veerdonk, 0487 - 542561 of hbanken@hetnet.nl

Jubileumprogramma DijkenSport 2019

De inschrijving voor onze extra jubileumactiviteit op zondag 2 juni, de Maas en Waal Marathon, is al een tijdje geopend. Maar nu is het hoog tijd om ook het programma voor onze jubileumeditie bekend te maken.

We trappen dit jaar af op vrijdagavond met een speciale avond voor de jeugd. Op zaterdag komen de wandelaars en fietsers weer aan bod. Nieuw dit jaar is de verplaatsing van het skeeleren naar de zaterdagmiddag en we beleven die middag ook de primeur van het NK Me-Moveren. Tevens kunnen steppers meedoen aan de Kickbike-cup. Op zondag gaan we hardlopen, wielrennen en komt zelfs zwemmen aan bod bij het jubileumonderdeel 1/8 triathlon.

Programma vrijdag 30 augustus:

Programma zaterdag 31 augustus:

Programma zondag 1 september:

De inschrijving voor alle onderdelen start op zondag 14 april.

Skeelerwedstrijd en NK Me-Moveren

Op veler verzoek hebben we het wedstrijdelement weer toegevoegd aan Skeeleren over Dijken. Het nieuwe parcours door het mooie Land van Maas en Waal bestaat uit 2 rondes van 33,5 km. De wedstrijdrijders skeeleren dus 67 km.

Ben je meer een recreant en vind je deze afstand te ver, dan mag je ook na 1 ronde stoppen.

Dit jaar is de skeelertocht niet op zondagochtend maar op zaterdagmiddag 31 augustus 2019.

Nieuw in 2019: NK Me-Moveren

In ons jubileumjaar organiseren we ook op zaterdagmiddag het NK Me-Moveren. Een Me-Mover, zie het als een kruising tussen een fiets en een fitnessapparaat, is een stepmachine met drie wielen die aangedreven wordt door een loopbeweging te maken op twee voetsteunen. De afstand die afgelegd moet worden, is een ronde 33,5 km.

Voor dit NK werken we samen met TrainBuiten.

De inschrijving start op 14 april.

Jubileumonderdeel 1/8 triathlon op 1-9

Een tijdje geleden hebben we een enquête uitgezet om te kijken of er interesse zou zijn voor 1/8 triathlon. We hebben zoveel positieve reacties gekregen dat we besloten hebben om dit als jubileumonderdeel op het programma te zetten.

Een triathlon is een sport die uit meerdere disciplines bestaat. De 1/8 triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen, 20 km wielrennen en 5 km hardlopen.

De triathlon kan ook als Tri-Together afgelegd worden. Een Tri-Together is de triathlon in een team van 3 personen waarbij ieder teamlid een onderdeel afrond (zwemmen, wielrennen of hardlopen). Dit wordt opeenvolgend gedaan, oftewel in een estafettevorm. De Tri-Together is dus een leuke uitdaging voor familie, vriendengroep en sportieve collega's.

Na het zwemmen in de Strang, volgen er 3 rondes op de racefiets door Beneden-Leeuwen en in het laatste deel van de triathlon moet er nog 5 km worden gelopen. Het hardloopparcours bestaat uit 2 rondes zodat deelnemers een keer extra langs de start/finish komen. Hierdoor is het ook een heel leuk onderdeel om naar te komen kijken.

De start van de 1/8 triathlon is op zondag 1 september.

Inschrijven kan vanaf 14 april. Het is momenteel razend populair in Nederland en vele triathlons in de omgeving zijn snel uitverkocht. Dus wacht niet te lang met inschrijven.

Jeugdavond DijkenSport op vrijdag 30-8

Het programma van de jubileumeditie van DijkenSport.nl past niet meer in één weekend! Daarom komt er de vrijdagavond bij. Deze avond zal geheel in het teken van de jeugd staan.

We starten op vrijdag 30 augustus om 18.00 uur met de Rabo MTB Tijdrit. Er zal wederom in verschillende leeftijdsgroepen gestreden worden om de snelste tijd.

Als alle mountainbikers over de finish zijn, staat de ColorRun op het programma. Jongens en meiden vanaf 12 jaar worden tijdens de run ondergedompeld in allerlei vrolijke kleuren en onderweg zullen ze ook een aantal hindernissen moeten nemen: de Pax Obstacle ColorRun!

Aansluitend is er nog een gezellige after-party voor de jeugd.

Inschrijven Maas en Waal Marathon

Het is zover! Je kunt vanaf nu inschrijven voor onze jubileumactiviteit: de Maas en Waal Marathon op zondag 2 juni!

Er kan gekozen worden uit de volgende onderdelen:

 • marathon (voor individuele lopers)
 • marathon estafette (voor max. 7 lopers)
 • halve marathon

Ook als wandelaar ben je van harte welkom.
Je kunt dan kiezen uit de volgende afstanden:

 • wandeltocht 42,2 km
 • wandeltocht 21,1 km
 • familiewandeling (tussen de dorpen)

De wandeltochten volgen grotendeels dezelfde route als de hardlopers maar dan wel in tegengestelde richting. De langere afstanden zijn uitermate geschikt als training voor de Nijmeegse Vierdaagse.

De familliewandeling gaat van dorp naar dorp en je kunt zelf beslissen welk stuk je loopt. In de dorpen zijn enkele startbureaus waar je op 2 juni kunt inschrijven. Maar het inschrijfgeld is bij daginschrijving wel wat hoger dan bij voorinschrijving (uiterlijk 17 mei).

Schrijf je in en kom er samen met ons een onvergetelijke en sportieve feestdag van maken!

Jubileumactiviteit 20 jaar Dijkensport.nl

Wie jarig is, trakteert! DijkenSport.nl bestaat dit jaar 20 jaar en dat is een goede reden om terug te gaan naar het basisidee in 1999. Als jubileumactiviteit gaan we de Maas en Waal Marathon laten herleven!

Op zondag 2 juni organiseren we een marathon (ook te lopen in estafettevorm) en halve marathon aan de Maaskant. Het parcours loopt alleen door en langs de vier Maasdorpen Appeltern, Altforst, Alphen en Maasbommel. In deze dorpen zijn ook de wisselpunten van de marathon-estafette. De start en finish zijn bij Moeke Mooren in Appeltern.

Ook als wandeltocht

Ook wandelaars zijn van harte welkom. We hebben namelijk ook een wandelversie van deze route. Dit is een uitermate mooie training voor de Nijmeegse Vierdaagse. Maar je hoeft niet per se de hele marathonafstand te wandelen. Er is ook de mogelijkheid om een deel van de route te lopen. Daar ben je helemaal vrij in.

Dus noteer maar alvast in je agenda: zondag 2 juni Maas en Waal Marathon!

Fijne feestdagen en een sportief 2019!

Het jaar zit er weer bijna op... Voor ons was 2018 een fantastisch jaar met een zeer geslaagde 19e editie van DijkenSport!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen op de feestelijke jubileumeditie.

Binnenkort maken we het jubileumprogramma bekend dus hou onze website en Facebook pagina in de gaten.

Voor nu wensen wij iedereen fijne, gezellige feestdagen en een gelukkig, sportief en gezond 2019!

Namens bestuur, commissieleden en vrijwilligers van DijkenSport.nl

Poll jubileumonderdeel 20e DijkenSport.nl

Wij zijn ons aan het oriënteren op de 20ste editie van DijkenSport.nl.
Een jubileumeditie!! We spelen met de gedachte om dan weer eens iets extra’s toe te voegen aan het evenement.

Maar voordat we daadwerkelijk een besluit kunnen en willen nemen, willen we jouw mening peilen.

Wij zijn erg nieuwsgierig hoe jij, volger van DijkenSport.nl, denkt over het toevoegen van een 1/8 triathlon aan het programma van DijkenSport.nl 2019.

Ook willen we het mogelijk maken om dit in een teamverband te doen oftewel een Tri Together. Mede op basis van deze poll wordt er beslist of deze onderdelen ook daadwerkelijk worden toegevoegd aan het programma.

Wat houdt een 1/8e triathlon in?

Een triathlon is een sport die uit meerdere disciplines bestaat. De 1/8e triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen, 20 km wielrennen en 5 km hardlopen.

Tri Together

Een Tri Together is de 1/8e triathlon in een team van 3 personen waarbij ieder teamlid een onderdeel afrond (zwemmen, wielrennen of hardlopen). Dit wordt opeenvolgend gedaan oftewel in een estafettevorm. Zie jij het wel zitten om met jouw team je vrienden / collega's / familie / sportievelingen uit te dagen?

Vul dan deze enquête in en laat het ons weten!

RECORD DIJKENLOOPTEAM BIJ 7H-LOOP

Afgelopen zondag vestigde team Maas en Waalse DijkenLoop, dat namens DijkenSport.nl meedeed aan de Zevenheuvelenloop, een ‘persoonlijk’ record met een 18e plaats in het bedrijvenklassement.

Een verdienstelijke score want er deden 417 teams mee.

De individuele uitslagen:
1. Chris van Sonsbeek 1:02:41
2. Diëgo Alblas 1:03:34
3. André van Eck 1:13:35
4. David van Toor 1:13:50
5. Marion van de Veerdonk 1:16:26
6. André Franken 1:17:44
7. Rini Romijnders 1.30.35
8. Masjel van Ooijen 1:33:25
9 en 10. Michel Alblas en Monique Elsen 1:43:10

Gemeente verlengt samenwerking

Op maandag 12 november jl. is er een nieuwe overeenkomst getekend tussen gemeente West Maas en Waal en DijkenSport.nl. Tot en met 2021 is de gemeente hoofdsponsor van ons sportevenement.

Namens gemeente West Maas en Waal tekende wethouder Ton de Vree de nieuwe overeenkomst.

Wethouder Ton de Vree: “Dijkensport.nl trekt jaarlijks duizenden sportievelingen, recreanten en toeristen naar West Maas en Waal. We staan daarmee op de kaart. Daarnaast is het belangrijk dat we onze eigen inwoners een mooi en laagdrempelig evenement kunnen aanbieden.”

Wij zijn uiteraard ontzettend blij met de financiële en facilitaire steun van onze gemeente om ook in de komende jaren weer een mooi evenement neer te kunnen zetten.

In 2019 vindt de 20e editie van DijkenSport.nl plaats op 31 augustus en 1 september. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze jubileumeditie.

Mini-enquête deelname DijkenSport.nl

Voor onze evaluatie van de 19e editie van DijkenSport.nl hebben we een mini-enquête opgesteld.
Zouden wij een minuut van jullie tijd mogen om deze enquête in te vullen? Dat zou ons enorm helpen.

Ga hiervoor naar deze link en vul de 3 korte vragen in.

Alvast bedankt!

Foto's 19e DijkenSport.nl staan online

Er zijn zo ontzettend veel mooie foto's gemaakt en het heeft misschien even geduurd maar ze staan er nu allemaal op! Ben jij ook gespot door een van onze fotografen? Check de fotoalbums op onze website en op onze Facebook pagina.

Wil je een foto in grotere resolutie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@dijkensport.nl en vermeld hierin duidelijk om welke foto het gaat.

Bij een foto van de website graag het fotonummer doorgeven dat achter de laatste 'slash' staat.

Clip Bourgondisch Fruitwandelen door Lou

Tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen is er door Lou Kruisbergen een mooie videoclip gemaakt. Wat is het leuk om dat nog eens terug te zien!

Even nagenieten van een heel bijzondere plek waar de wandelaars van de 6 km zich mochten vergapen aan al het sprookjesachtige wat onze plaatselijke kunstenaar Ed van Heck te bieden heeft.

Winnaars speurtocht fruitwandeltocht

De 6 km wandeltocht van het Bourgondisch Fruitwandelen is voornamelijk voor ouders met kinderen bedoeld. Speciaal voor de kinderen hadden we op deze route een leuke speurtocht uitgezet.

Er waren bijna alleen maar goed ingevulde lijsten! Wat hebben de kinderen goed opgelet tijdens het wandelen. Grote complimenten voor alle kinderen!

Er waren in totaal 3 prijzen om te verloten.

De gelukkige winnaars zijn geworden:
* Iris Janssen (5 jaar) uit Dreumel
* Eva van Maurik (10 jaar) uit Beneden Leeuwen
* Anouk van Dijk (6 jaar) uit Tiel

Iris heeft haar prijs al ontvangen (een cadeaubon van €10,- van Ohlala). Kijk haar stralen!

De andere kinderen ontvangen hun prijs deze week nog.

Bedankt trouwe vrijwilligers en partners!

Begin dit jaar werd ons magazijn getroffen door een brand waardoor veel materiaal verloren ging.
Door de inzet en de ondersteuning van alle vrijwilligers en partners is het weer gelukt om een geweldig sportweekend te organiseren.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe is n.a.v. de brand een wandelactie gestart en heeft hiermee een bedrag van € 1.658,87 bij elkaar gewandeld.

Tijdens het weekend overhandigde Nanette van Sommeren namens de Rabobank een cheque met daarop dit prachtige bedrag aan onze voorzitter Ton Gradussen.

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, ontzettend bedankt voor jullie spontane actie en support!

De Wijzer actiefste school Dijkensport.nl

Ook dit jaar kende de Rabo jeugdlopen met 195 DijkenLopers weer een enorm groot aantal jeugdige deelnemers! Naast de hardloopclinics, die de kinderen op school kregen van Actief Maas en Waal, is nóg een element toegevoegd om de jeugd te stimuleren.

Nieuw in 2018: speciale wisselbeker!
Vanaf dit jaar is er een speciale prijs voor de actiefste basisschool. Het gaat hierbij niet om het aantal deelnemers maar om het percentage leerlingen dat deelneemt. Met deelnamepercentages van 19 tot 22% waren de verschillen tussen de scholen in West Maas en Waal heel klein. Basisschool de Wijzer uit Beneden-Leeuwen is met een deelname van 49 van in totaal 232 leerlingen dit jaar de winnaar!

Meer en beter bewegingsonderwijs
Vanochtend verraste Marion van de Veerdonk - van de commissie Hardlopen -
de jeugdige lopers van De Wijzer met de mooie wisselbeker. De beker werd overhandigd aan juf Liesanne die dit schooljaar alle gymlessen verzorgt.
Een extra beloning voor de school die heeft ingestoken op meer en beter bewegingsonderwijs.

Inschrijving sluit op 31-8 om 24:00 uur

Vandaag, vrijdag 31 augustus, sluit om 24:00 uur de inschrijving voor het hardlopen en wielrennen. Er is geen daginschrijving voor deze onderdelen.

Voor de skeelertocht kan er vandaag nog online ingeschreven worden en dan ligt jouw startnummer zondag netjes voor je klaar. Zondag kan er nog wel ter plekke ingeschreven worden voor de skeelertocht.

Het belooft mooi weer te worden dus het kan druk zijn bij de daginschrijving.

TIP: schrijf vandaag nog in!

Iedereen geniet dankzij de dijken!

Niet alleen de ruim 5000 fruitwandelaars, fruitfietsers, mountainbikers, dijkenlopers, trailrunners, jeugdlopers, colorrunners, skeeleraars en wielrenners komen aan hun sportieve trekken bij de 19e editie van DijkenSport.nl. Ook de aanwonenden van de parcoursen en het publiek op de start- en finishlocatie aan de Wiel in Beneden-Leeuwen kunnen het komend weekend volop Sportief Genieten Dankzij de Dijken en de sportievelingen feestelijk en gastvrij aanmoedigen. Ook voor hen is DijkenSport.nl één groot beweegfeest.

Het programma in het kort:

Vrijdag 31 augustus: Beneden-Leeuwen

20.30 uur opening DijkenSport.nl 2018 met BeweegFeest met DJ Ronn Laam met muziekmarathon uit de jaren 80 – 90 – 00 in en bij de feesttent aan de Wielstraat in Beneden-Leeuwen (het tijdelijke WielPlein)

Zaterdag 1 september: Beneden-Leeuwen e.o.

8.00 uur start Bourgondisch Fruitwandelen
9.00 uur start Bourgondisch Fruitfietsen
12.00 uur finish Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen en start van het BeweegFeest op het WielPlein met DJ en artiesten
17.00 uur vier starts van de Rabo MTB tijdrit bij de Wiel (NIEUW)
20.00 uur start Pax ColorRun (twee ‘kleurrijke’ rondjes rond de Wiel)
20.30 uur vervolg BeweegFeest met DJ op het WielPlein

Zondag 2 september: Beneden-Leeuwen, Wamel en Dreumel

9.00-9.15 u start vrije skeelertocht van 42 km op de Sportlaan
9.30 uur start 21,1 km DijkenLoop
9.40 uur vier starts van de Rabo jeugdlopen op de Wielstraat (650, 1300 meter en 1800 meter)
10.30 uur start 10 km DijkenLoop en 10 km Bedrijvenloop (NIEUW)
10.35 uur start Uit®waarde TrailRun 10 km op de Wielstraat (NIEUW)
10.45 uur start 5 km DijkenLoop (twee rondes van 2,5 km)
13.00 uur start Rabo Ploegentijdrit (6 rondjes van 6 km met maximaal 75 ploegen van 4 personen (die om de 2 minuten starten)
16.00 uur vervolg BeweegFeest met DJ op het WielPlein
20.00 uur einde 19e DijkenSport.nl

Inschrijven tot en met 31 augustus

Individuele hardlopers, skeeleraars en wielrenners kunnen nog tot en met 31 augustus inschrijven via onze website.

Inschrijven hardlopen, skeeleren, wielrennen

Tot uiterlijk vrijdag 31 augustus kan er nog ingeschreven worden voor het hardlopen, skeeleren en wielrennen.

Bij de DijkenLoop kun je kiezen uit de volgende afstanden:
* halve marathon
* 10 kilometer individueel
* 10 kilometer bedrijvenloop (inschrijving sluit op 25-8)
* 5 kilometer
* jeugdlopen (verschillende leeftijdscategoriën)
* trailrun 10 kilometer

Wielrenners kunnen zich nog aanmelden voor de ploegentijdrit. We hebben ruimte voor 75 teams. De voorlopige deelnemerslijst is te vinden op onze website bij het onderdeel Wielrennen.

Jeugdige mountainbikers (7 t/m 14 jaar) leggen op zaterdagmiddag een mooi en uitdagend parcours rondom De Wiel af in een individuele tijdrit.

De skeelertocht is een vrije tocht van 42 km. Bij online inschrijving ligt het startnummer op zondag 2 september voor je klaar. Ook kan er nog ter plekke ingeschreven worden maar houdt dan rekening met extra wachttijd.

De inschrijving voor Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen is inmiddels gesloten.

Sluiting voorinschrijving 17-8 om 24.00 uur

Vandaag, vrijdag 17 augustus, om 24.00 uur sluit de voorinschrijving van de DijkenLoop.

Wil je nog profiteren van een lager inschrijftarief, schrijf je dan vandaag nog in! Een bijkomend voordeel is dat we dan het startnummer en benodigde informatie per post naar je toe sturen.

Tussen 18 en 31 augustus kan er ook nog ingeschreven worden maar dan ligt het inschrijfgeld wat hoger en moet je het startnummer zelf op komen halen.

Bourgondische onderdelen zijn vol
De inschrijving voor Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen is inmiddels gesloten vanwege het bereiken van de limieten.

Daginschrijving skeeleren
Alleen voor de skeelertocht kan er op zondag 2 september ter plekke nog ingeschreven worden.

Voor alle andere onderdelen is geen daginschrijving.