Hardlopen: Trainen voor de DijkenLoop

Trainen voor de DijkenLoop

Gezamenlijk trainen voor de Dijkenloop, het hardlooponderdeel van DijkenSport.nl, kan vanaf begin april.
Elke dinsdagavond (t/m augustus) worden trainingen gehouden voor hardlopers van alle niveaus. Zowel beginnende als gevorderde hardlopers trainen daarbij onder de deskundige leiding van Marion van de Veerdonk.

Om 19:30 uur wordt centraal verzameld op het grasveld bij ‘de Wiel’ in Beneden-Leeuwen. Na een gezamenlijke warming-up gaat elke groep lopers op zijn of haar niveau en schema lopen tot ongeveer 21:00 uur.
Training voor DijkenLoop
Voor beginnende lopers is het leuk(er) om in een groep te starten, het doet de eigen en onderlinge motivatie vaak veel goed. De trainingen zijn zo opgebouwd dat je als beginnend loper uiteindelijk tijdens de DijkenLoop minimaal de 5 kilometer kunt uitlopen.

Het is overigens niet verplicht om mee te doen aan de DijkenLoop, alleen meetrainen kan ook. En voor de 'investering' in het opbouwen of uitbouwen van je hardloopprestatie hoef je het niet te laten. Die is namelijk slechts 5 euro per maand!

Looptrainster Marion van de Veerdonk tijdens DijkenMarathon

Training onder leiding van Marion van de Veerdonk

Marion van de Veerdonk uit Appeltern is een hardloopster in hart en nieren. Ze liep al diverse keren onze eigen Maas en Waal Marathon in zeer verdienstelijke tijden.

Ze is ook jaren mede-organisator geweest van de Appelternloop (onderdeel van het evenement "Kom naar de Kern" in Appeltern).

Doe je mee?

Voor meer informatie en inschrijving over de looptrainingen:

  • Email: hbanken@hetnet.nl
  • Telefoon: 0487 - 54 25 61 (Marion van de Veerdonk)

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept