Genieten: Programma 2019


Gedurende het DijkenSport weekend verzorgen wij in en rond de feesttent op het terrein bij de Wiel aan de Wielstraat, in samenwerking met cv De Braoiers, een Bourgondisch en muzikaal afwisselend programma.

Zowel voor de deelnemers als voor hun supporters en andere bezoekers. Uiteraard hebben we ook enkele attracties voor kinderen.

Vrijdagavond 30 augustus

We trappen ons jubileumweekend af met een speciale jeugdavond. Tijdens en na de MTB tijdrit en de ColorRun draait DJ Ronn Laam lekkere muziek voor deelnemers en (het veelal jonge) publiek!

Zaterdag 31 augustus

Op zaterdag worden alle deelnemers en toeschouwers getrakteerd op een gezellige middag op het grote terras en in de feesttent. DJ Ronn Laam is ook weer van de partij. Daarnaast komen er enkele artiesten optreden.

Marlane zal een wervelende live act komen verzorgen. Zij begon met een zangpartijtje bij buurtfeestjes maar dat groeide al snel uit tot tal van leuke en grotere evenementen.

Zo was Marlane o.a. te zien bij de 4-daagse feesten in Nijmegen, het Waalkadefeest in Tiel, de Heideweek in Ede, de Rijnweek, het Betuwe Spektakel en heel veel andere leuke festivals en evenementen.

Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire nationale en internationale songs en heeft daarnaast ook haar eigen repertoire.

Ook komen Die Tolle Leute optreden.
Die Tolle Leute is op dit moment één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van ons land. Met optredens in binnen- en buitenland stijgt de populariteit van deze drie “Duitse” heren jaarlijks.

Zo hebben we ze meerdere malen kunnen bewonderen tijdens Das Coen und Sanderfest bij Radio538 en Radio 3FM, stonden ze meerdere malen op Dutch Valley festival en tijdens het Dutch Oktoberfest in Ahoy Rotterdam. En ook in Beneden-Leeuwen zullen ze voor een geweldige "Stimmung" gaan zorgen.

Zondag 1 september

Ook op zondag zorgt DJ Ronn Laam voor de nodige muzikale doping. De beentjes gaan zeker van de vloer!

Na de prijsuitreikingen zal onze eigen zanger Marinus het jubileumweekend afsluiten. In zijn jeugd staat één ding al centraal voor Marinus en dat is zijn passie voor de Nederlandstalige muziek. Al snel werd duidelijk: Marinus is een geboren artiest. Onlangs heeft hij met drie vrienden een feestavond georganiseerd voor alle leeftijden in de Rosmolen, genaamd Marinus & Friends, welke in een mum van tijd was uitverkocht en een zeer geslaagde avond is geworden.

Het belooft een gezellig jubileumfeestje te worden!

Dus kom gezellig meegenieten op het WielPlein tijdens het weekend van 30 augustus t/m 1 september!
De entree is gratis.

Nieuwe data voor 2021 vr 3, za 4 en zo 5 sept