Nieuws: 02

Al vanaf de start van het Bourgondisch Fruitwandelen, later uitgebreid met Bourgondisch Fruitfietsen, ondersteunen verschillende Maas en Waalse bedrijven ons bijzondere evenement. Elk jaar stellen ze hun boomgaarden en weilanden ter beschikking voor deze mooie tochten. En vanzelfsprekend is fruit ook een onderdeel van de Bourgondische traktatie. Ook dit jaar beloven de tochten op 2 september door deze steun weer bijzonder mooi te worden.

We willen de fruittelers en landeigenaren eens in het zonnetje zetten, samen met hun mooie en gezonde producten. Zonder de medewerking van deze ondernemers zouden de routes niet die geweldige uitstaling hebben. Door natuur, over paden en door het groen van de boomgaarden met de vruchten die rijpen aan de bomen. Zo mooi als de bloesems in het voorjaar zijn, zo mooi zijn de bijna rijpe vruchten die zwaar aan de takken hangen. Heel veel dank is de commissie verschuldigd aan deze ondersteuning. Zonder anderen tekort te willen doen, willen we de voortrekkers van het eerste uur in het bijzonder bedanken.

Leuke actie
Aan deze dankbetuiging verbinden we een leuke actie. Iedereen die in de maand juli een streekproduct koopt in de automaten van een van deze bedrijven, maakt kans op een gratis startbewijs voor een van de Bourgondische wandel- of fietstochten. Bij elk van de onderstaande bedrijven zijn een aantal tegoedbonnen voor een gratis startbewijs verstopt in een automaat. Mocht je zo’n tegoedbon aantreffen, dan kun je die omwisselen voor een startbewijs. Dit kan door in te schrijven via de inschrijfpagina. Je kiest het onderdeel bij het wandelen of fietsen en vult de code in bij het vakje sponsor. Wij zorgen voor de verdere correcte afhandeling.

Deelnemende bedrijven:
*Geert en Bianca van Aanholt, Boven-Leeuwen
*Pieter de Keijzer, Boven-Leeuwen
*Gebr. Van der Zandt, Puiflijk
*Fam. Van Zoelen, Druten

Nieuwe data voor 2024:
Vr 30, za 31 aug en zo 1 sept